Figuratieve schilderkunst melda@meldawibawa.nl   
Examen Cum Laude Kunstacademie - 2019

Op 3 juni jl. deed ik mijn examen voor mijn masteropleiding aan De Foudgumse School. Na vijf jaar intensief opleiding gevolgd aan deze school mocht ik aan de examencommissie (bestaat uit vijf docenten) mijn examenwerk laten zien en verantwoorden.
Het resultaat is dat ik CUM LAUDE afgestudeerde!!

Hieronder is de impressie tijdens de examen – klik op de onderstaande thumbnails om grotere afbeelding te bekijken.

Related articles

Portret film - Melda Wibawa - Leo TV Middelsee - 2020

Portret film

https://youtu.be/XZ-JHq6k7wE Interview door Leo TV Middelsee. Meer dan 1,3 miljoen mensen keken afgelopen zondag naar Project Rembrandt. Het televisieprogramma, vernoemd naar Rembrandt van Rijn, is […]

Learn More
Expositie in Moco museum - 29 oktober t/m 9 november 2020

StukTV – ‘Droomopdracht’ van Thomas van der Vlugt

NL Giel, Thomas en Stefan van StukTV maakten 8 jaar lang elke woensdag een video op YouTube waarin de kijker opdracht gaf wat zij uit […]

Learn More
‘Plein air’ en ‘Op locatie’ schilderen

‘Plein air’ en ‘Op locatie’ schilderen

‘Plein air’ en ‘Op locatie’ schilderen zijn voor mij een manier van ontspannen. Af en toe ga ik de natuur in of naar andere (nieuwe) […]

Learn More