Figuratieve schilderkunst melda@meldawibawa.nl   
Zomerexpo 2017, De Fundatie, Zwolle

In 2017 heb ik voor het eerst mee gedaan aan ZomerExpo, de grootste kunsttentoonstelling in een Nederlands museum via open inschrijving en anonieme keuze. Het thema van dit jaar is ‘Water’. Ik doe mee met één schilderij: I love RAIN.

De voorronde was georganiseerd in Academie Minerva, Groningen op zondag 12 maart. Wat een drukte daar met kunstenaars en veel verschillende werken. Na lang wachten (ja, het voelt erg lang wanneer je voor een belangrijke uitslag aan wachten bent), kreeg ik de magische woorden te horen: ‘GEFELICITEERD! Uw werk is gekozen..en…Wildcard ook nog! ‘Het betekent dat mijn werk direct is uitgekozen om mee te doen aan de tentoonstelling van Zomerexpo 2017! Ik was en ben nog steeds erg blij!! De tentoonstelling is te zien vanaf 25 mei t/m 31 augustus 2017 in museum de Fundatie.