Figuratieve schilderkunst melda@meldawibawa.nl   
Nachtwacht

Vanaf 27 januari 2019, tijdens het Nationale Rembrandt jaar, komt de NTR in coproductie met Helder, met het nieuwe televisieprogramma Project Rembrandt, waarin in acht afleveringen op zoek wordt gegaan naar de meest getalenteerde kunstschilder van Nederland.

Ik heb mee gedaan aan dit programma om mijn ervaring te verrijken. Wat een fantastische dagen mocht ik mee maken! Uit meer dan 400 inschrijvingen waren vijftig deelnemers geselecteerd om mee te doen aan de eerste twee selectie dagen. Ik was één van die vijftig. Na de eerste selectie dag bleven er twintig over. Daar zat ik ook bij! Helaas was ik niet door naar de laatste tien, maar wat een fantastische ervaring!!
De eerste aflevering tijdens de selectie dagen kan nog bekeken worden op:
https://projectrembrandt.ntr.nl/aflevering-1/

Jinek

In het kader van Project Rembrandt werd ik (samen met nog vijf andere kandidaten van het project) uitgenodigd om Jinek  te schetsen tijdens haar live uitzending. Wat een eer om dit te mogen doen! De uitzending kan nog bekeken worden op https://www.npostart.nl/jinek/25-01-2019/KN_1704141


Onderstaande foto’s zijn van de tv uitzendingen. Klik op de thumbnails om een grotere afbeeldingen te krijgen.

Related articles

Portret film - Melda Wibawa - Leo TV Middelsee - 2020

Portret film

https://youtu.be/XZ-JHq6k7wE Interview door Leo TV Middelsee. Meer dan 1,3 miljoen mensen keken afgelopen zondag naar Project Rembrandt. Het televisieprogramma, vernoemd naar Rembrandt van Rijn, is […]

Learn More
‘Plein air’ en ‘Op locatie’ schilderen

‘Plein air’ en ‘Op locatie’ schilderen

‘Plein air’ en ‘Op locatie’ schilderen zijn voor mij een manier van ontspannen. Af en toe ga ik de natuur in of naar andere (nieuwe) […]

Learn More
Examen Cum Laude Kunstacademie - 2019

Afgestudeerd, Cum Laude!

Op 3 juni jl. deed ik mijn examen voor mijn masteropleiding aan De Foudgumse School. Na vijf jaar intensief opleiding gevolgd aan deze school mocht […]

Learn More