Figuratief kunstschilder melda@meldawibawa.nl    +31628265792
Nachtwacht

Vanaf 27 januari 2019, tijdens het Nationale Rembrandt jaar, komt de NTR in coproductie met Helder, met het nieuwe televisieprogramma Project Rembrandt, waarin in acht afleveringen op zoek wordt gegaan naar de meest getalenteerde kunstschilder van Nederland.

Ik heb mee gedaan aan dit programma om mijn ervaring te verrijken. Wat een fantastische dagen mocht ik mee maken! Uit meer dan 400 inschrijvingen waren vijftig deelnemers geselecteerd om mee te doen aan de eerste twee selectie dagen. Ik was één van die vijftig. Na de eerste selectie dag bleven er twintig over. Daar zat ik ook bij! Helaas was ik niet door naar de laatste tien, maar wat een fantastische ervaring!!
De eerste aflevering tijdens de selectie dagen kan nog bekeken worden op:
https://projectrembrandt.ntr.nl/aflevering-1/

Jinek

In het kader van Project Rembrandt werd ik (samen met nog vijf andere kandidaten van het project) uitgenodigd om Jinek  te schetsen tijdens haar live uitzending. Wat een eer om dit te mogen doen! De uitzending kan nog bekeken worden op https://www.npostart.nl/jinek/25-01-2019/KN_1704141


Onderstaande foto’s zijn van de tv uitzendingen. Klik op de thumbnails om een grotere afbeeldingen te krijgen.

Related articles

4 dagen Eikenflats tijdens feestdagen 2018

Finale masterclass traject Verhalen in het landschap

Talentontwikkelingsproject ‘Verhalen in het Landschap’ is een initiatief van Peter Hiemstra en stichting O18. 15 deelnemers waren uitgekozen om mee te doen aan masterclass traject, […]

Lees meer
Examen Cum Laude Kunstacademie - 2019

Afgestudeerd, Cum Laude!

Op 3 juni jl. deed ik mijn examen voor mijn masteropleiding aan De Foudgumse School. Na vijf jaar intensief opleiding gevolgd aan deze school mocht […]

Lees meer
‘Plein air’ en ‘Op locatie’ schilderen

‘Plein air’ en ‘Op locatie’ schilderen

‘Plein air’ en ‘Op locatie’ schilderen zijn voor mij een manier van ontspannen. Af en toe ga ik de natuur in of naar andere (nieuwe) […]

Lees meer